تشیع شهدای گمنام

تشیع شهدای گمنام

پیکر مطهر دو شهید گمنام در واحدعلوم و تحقیقات تشییع می شود

ستاد "خاکسپاری شهدای گمنام "در واحد علوم و تحقیقات تشکیل شد

همزمان با سالروز شهادت امام محمد تقی(ع)، پیکرهای طیبه و پاک دو شهید گمنام دفاع مقدس در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تشییع و با حضور پرشور دانشجویان ، اساتید ، کارکنان واحد علوم و تحقیقات و مردم شهیدپرور و جمعی از مقامات عالی رتبه کشوری و لشکری در این دانشگاه طی مراسمی با شکوه به خاک سپرده خواهند شد.

به گزارش معاونت عمران و توسعه ، 25 مهرماه همزمان با سالروز شهادت امام محمد تقی (ع) و با حضور مردم شهید پرور و ولایتمدار تهران پیکر دو تن از شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در این واحد دانشگاهی از ساعت 8 و 30 دقیقه صبح، از انتهای اتوبان شهید ستاری ( میدان دانشگاه) تا مقبره الشهدا واحد علوم و تحقیقات تشییع می شود.

بر اساس این گزارش، ستاد برگزاری مراسم تشییع و تدفین  شهدای گمنام متشکل از کمیته های اطلاع رسانی و تبلیغات ، فرهنگی ، پشتیبانی ، اجرایی، فنی و عمرانی و امنیتی و حفاظت برای برگزاری مراسمی باشکوه برای خاکسپاری این شهدای گمنام در واحد علوم و تحقیقات تشکیل و امور محوله را برنامه ریزی و سازماندهی می نماید.

همچنین مراسمی با عنوان "شب وداع با شهدا" ، در تاریخ 24 مهرماه در مسجد علی ابن ابی طالب (ع) از ساعت 8 شب برای وداع با حضور مشتاقان ولایت و شهادت ، خانواده های معظم شهدا وایثارگران با این دو شهید گمنام برگزار خواهد شد.

لازم به یادآوری است ، مراسم شب هفتم و اربعین خاکسپاری شهدای گمنام نیز در واحد علوم و تحقیقات برگزار برنامه ریزی و اجراخواهد شد.